Átfogó musicality workshop 2×2 órában 25-én

Most először: teljesen átfogó musicality workshop 2x2 órában! A kurzus első fele inkább csendesülős, jegyzetelős, zenehallgatós és elemzős lesz, mert amíg nem értjük a zenét, addig kitáncolni sem tudjuk. De azután belevágunk a gyakorlati részbe!

KATAPULT – Technikai workshop

Új, technikai workshop sorozatunk első alkalma, az eddig megszokottól eltérő módon kínál fejlődési lehetőséget a west coast swing sajátos tánctechnikájának elsajátítására november 4-én.

Intenzív kezdő a Savoy Gardenben

Intenzív kezdő kurzus október 28. szombaton a Savoy Garden Tánciskolában a Lehel tértől nem messze. Az elvégzése után lehetőség nyílik becsatlakozni a csütörtök este nyolcas órába.

WCS BOOST – Freeswing

Unod már a figurákat? Jobban akarsz táncolni? Jobban akarsz kommunikálni a partnereddel? Nem megy az egylábas forgás? Szebben akarsz mozogni? WCS BOOST minden pénteken november 3-tól!

Évismétlő workshop – BP Swing

Itt a lehetőség csatlakozni egy mosolygós baráti táncos társasághoz! Ha szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, ahol mindenki tudja a másik nevét és őszintén érdekli, hogy hogy van és mi van vele, ahol a hibákon nevetünk miközben dolgozunk rajtuk, akkor gyere, ismerkedj meg velünk! :) Szeptember 2-án

Kezdő hét a Savoy Gardenben

Augusztus utolsó hetében egy héten át, napi 60 percben tanulhatod meg a west coast swing alapjait, hogy szeptembertől kedvezménnyel folytathasd a tanfolyamot.

BudaFest 2018

Jelentkezés már csak fiúknak és pároknak! Hotel InterContinental Budapest, 2018. január 10-14.