Átfogó musicality workshop 2×2 órában 25-én

Most először: teljesen átfogó musicality workshop 2x2 órában! A kurzus első fele inkább csendesülős, jegyzetelős, zenehallgatós és elemzős lesz, mert amíg nem értjük a zenét, addig kitáncolni sem tudjuk. De azután belevágunk a gyakorlati részbe!

SOLO SWING – all level egyéni óra

A páros tánc fejlesztésének, színesítésének az egyik alapja az egyéni technika javítása és a stíluspaletta szélesítése. A fejlődéshez vezető út pedig a rendszerességgel van kikövezve. Lépj rá Velünk (újra) erre az útra!

KATAPULT – Technikai workshop

Új, technikai workshop sorozatunk első alkalma, az eddig megszokottól eltérő módon kínál fejlődési lehetőséget a west coast swing sajátos tánctechnikájának elsajátítására november 4-én.

Intenzív kezdő a Savoy Gardenben

Intenzív kezdő kurzus október 28. szombaton a Savoy Garden Tánciskolában a Lehel tértől nem messze. Az elvégzése után lehetőség nyílik becsatlakozni a csütörtök este nyolcas órába.

WCS BOOST – Freeswing

Unod már a figurákat? Jobban akarsz táncolni? Jobban akarsz kommunikálni a partnereddel? Nem megy az egylábas forgás? Szebben akarsz mozogni? WCS BOOST minden pénteken november 3-tól!