Átfogó musicality workshop 2×2 órában 25-én

Most először: teljesen átfogó musicality workshop 2×2 órában!

Nem csak részletek és egy-egy kiemelt témakör, de szinte minden, ami a témához tartozik. A workshop a kályhától indulva, mindenkinek a saját szintjén ad lehetőséget kiteljesíteni a zeneiségét, miközben olyan információk is elhangoznak, amik nem azonnal, de a későbbiek során tudnak majd beépülni a táncba.

A kurzus első fele inkább csendesülős, jegyzetelős (érdemes füzetet és tollat hozni), zenehallgatós és elemzős lesz, mert amíg nem értjük a zenét, addig kitáncolni sem tudjuk. De azután belevágunk a gyakorlati részbe!

A workshop szintfüggetlen, de az alapfigurák és ideális esetben az alap forgatások sokat segítenek, mint minimum.
Magasabb szintű táncosoknak is ideális, versenyzőknek pedig főleg, hiszen ott már főleg jelentősége tud lenni egy-egy jól elkapott pillanatnak.

A legtöbb musicality óra a témakör egy-egy részletét emeli ki, így sokáig tarthat, amíg az ember lassanként összerakja a képet. Most egyszerre elhangzik majd a legtöbb dolog példákkal. Még ha nem is fog minden azonnal hasznosulni, a maga idejében elő fog jönni és már élhettek is a tanultakkal!

A kurzus első fele kifejezetten táncműfaj független, a második fele viszont west coast swing fókuszú. Ezzel együtt hasznos lehet más műfaj táncosainak is, akár páros, akár szólótáncosok. Lehetőség van csak a workshop első felére is eljönni, ha valakit csak a zeneelmélet érdekli és a hasznosítását a saját műfajában egyedül szeretné kidolgozni.

időpont: november 25. 14:45-19:00
helyszín: Savoy Garden Táncstúdió, Csanády utca 16.
ár: 5000 Ft
(aki részt vett a tavalyi Minitáborban a musicality órán, annak csak 3500 Ft)
félkurzus: 2500 Ft (más műfaj táncosainak igény esetén)

www.bpswing.hu
https://www.facebook.com/bpswing/

https://www.facebook.com/events/129253701113773/