WCS BOOST – Freeswing

Mi az a pénteki WCS BOOST?
A Freeswing WCS BOOST egy olyan heti rendszerességű óra lesz, ahol nagyobb mélységekben tanulhatsz mindarról, amire a west coast swing órákon nem jut elég idő, pedig nagyon hasznos lenne. Legyen az stabilitás, forgástechnika, musicality, kommunikáció, és még sorolhatnám.

Mire NE számíts a WCS BOOST órákon?
Ezek az órák nem west coast swing órák lesznek. Nem lesznek west coast swing figurák. Nem feltétlenül fogunk párban dolgozni minden órán. És pontosan e miatt lesz olyan hasznos ez az óra a west coast swingednek.

Akkor mi értelme van? Én west coast swingben akarok jó lenni!
Olyan készségeket sajátíthatsz el, melyektől jobb táncos leszel. Jobban fogsz kommunikálni a partnereddel, stabilabban fogsz állni a lábadon, vagy éppen jobban fogsz forogni. Egy “ideig meg lehet élni” a west coast swing figurákból, de ha csak figurákat tanulsz, akkor hamar megtalálod a határaidat. Ahhoz, hogy igazán jó, kreatív táncokban legyen részed, több kell, mint a wcs figurák. Ahhoz, hogy újra meginduljon a fejlődésed, a tánctechnikádon kell dolgoznod, és nem egy 124. figurán. Fogsz tanulni ilyen készségeket a west coast swing tanfolyamokon is, de csak mértékkel.

Tanár: Újszászi Dorottya

Dottyról röviden, tömören:
A Magyarországon született, de gyerekkorát Kubában töltő Dotty 2001-ben a latin-amerikai táncok magyar ranglistájának első helyén szerepelt Falugégi Andrással. 2002-­ben szerezte meg táncművész diplomáját. Szabadúszó táncművészként a világ 45 országában adott elő és tanított táncot (salsa, kortárs tánc, zouk). Jelenleg a saját kreációján, a CONSLA© táncstílus fejlesztésén dolgozik, mely egy páros tánc, a salsa, kortárs tánc és a kontakt tánc ötvözete. Pályája során megismerkedett a pilates­-szel is és 2007­-től a Stott Pilates® diploma megszerzése után nemzetközi szinten oktatott egyéni és csoportos órákat. 2013-ban a Got to dance elődöntőse volt.

És ha ez nem győzött meg arról, hogy mennyit tanulhatsz tőle, akkor vess egy pillantást az önéletrajzára:

http://docs.wixstatic.com/ugd/75a247_3288333af06b4591a02119ea460f126c.pdf

Volt már szerencsém részt venni Dotty workshopján és csak ajánlani tudom. Én ott leszek minden órán, az biztos!

Jelentkezési laphttps://goo.gl/forms/DcUvWgdtGlkzt0wo2
Jelentkezés limitált számban!

Időpont: november 3-tól péntekenként 18:00-19:00

Helyszín: SuperGym Opera – 1065 Budapest, Hajós utca 25.

Ára: 1.800 Ft / alkalom

Még több infóhttp://www.freeswing.hu/blog/26/penteki-wcs-boost