Nyári újdonságaink

Sziasztok!

Berobbant a nyár, mi pedig berobbanunk nektek pár újdonsággal. Kérlek legyetek elnézőek a kezdeti időszakban, Husi sokat dolgozott vele, hogy nektek kellemesebb felhasználói élményetek legyen, és hát feltölteni se volt egyszerű… Viszont ha bármi problémával, hiányossággal, hibával találkoztok, kérlek SZÓLJATOK!!! Erre remek eszköz a menüből elérhető Tartalomajánló (http://wcsinfo.hu/tartalom-ajanlo/), vagy az oldalak alján a Kapcsolat menüpont (http://wcsinfo.hu/kapcsolat/). Aki pedig ismer, az fb cseten is megtalál.

A nagy változást a naptárban fogjátok észlelni, ami mostantól a honlap (http://wcsinfo.hu) vízszintes menüsorának közepe táján levő Események menüpontból érhető el (http://wcsinfo.hu/esemenyek/). Már a megjelenése is tetszetősebb, mint a régi, hát még az új funkciói!

1. Kattintható linkek – ennek biztos sokan örültök!
2. Szűrhető dátumok, heti léptetés, és eldönthetitek azt is, hogy egyszerre 7, 14, vagy 35 napot szeretnétek látni.
3. Szűrhetőek maguk az események is: bulik, workshopok, különböző szintű órák – és született egy szintfüggetlen kategória is.
4. Az esemény nevére kattintva megjelennek az esemény részletei.
5. A helyszín nevére kattintva (akár a naptárban, akár az esemény részleteinél) megjelenik a pontos cím, egy link a Google térképhez, valamint az adott helyszínen található különböző események is, amikre rákattintva megtekinthetők az események részletei!
6. Zsuzsanna ötlete nyomán született egy összevont térkép is az összes helyszínről, ha valaki netán helyszín alapján szeretne például tanfolyamot keresni – ez a naptár jobb felső sarkából érhető el, a „Helyszínek grafikus megjelenítése” linkre kattintva. A térképen egy adott helyszín jelölőjére kattintva kiadja a helyszín nevét, címét, és egy kattintható linket, amivel az előző pontban leírtakhoz juthattok.


Reméljük elnyeri tetszéseteket a nyári újdonságcsomagunk, és kérlek adjatok visszajelzést, jöhet hideg is, meleg is!

Üdv: a WCSInfó szerkesztősége 🙂