Nyárindító Minitábor BP Swing módra

Idén is lesz BP Swing Minitábor 🙂

Ha szeretnétek részt venni egy olyan táncos hétvégén, ahol a táncórákon túl a hangsúly a közösségépítésen van, és még szabit sem kell kivenni hozzá, itt a helyetek!

Lesz napindító jógaóra, kontakt technika, improvizációs játékok és persze west coast swing órák és bulik is. Valamint Magyarországon most először lesz részletes, szintfüggetlen, elsősorban elméleti musicality oktatás, mert az első lépés, hogy értsük a zenét, csak utána fogunk tudni jól mozogni rá 😉
Emellett pedig időt szakítunk az időjárás függvényében benti vagy kinti közösségépítő játékokra (pl darts, társasjátékok, ilyesmi), beszélgetésre, egymás megismerésére is.

Utazás: Egyénileg
Érkezés: június 2 péntek, munka után
Hazaindulás: június 4 vasárnap este
Pontos órarend a későbbiekben, de vasárnap már nem alszunk ott, így a pünkösd hétfőt már mindenki azzal tölti, amivel csak szeretné.

Idei helyszínünk Gárdony.
Cím: Gárdony, Tópart u. 17, 2484
Elhelyezés 2 ágyas, zuhanyzóval felszerelt modern szobákban, a VVSI közelmúltban átadott sporthotelében.

Étkezés:
Péntek esti vacsora nincs az árban, házibuli style oldjuk meg, amit viszünk, eszünk.
Szombaton reggeli közösen a szálláson, ebéd egyénileg, este közös kajarendelés vagy elmehetünk valamelyik nem túl távoli vendéglátóipari egységbe.
Vasárnap reggeli és ebéd közösen a szálláson.

Árak:
Earlybird regisztráció- május 7-ig
37.000 Ft
Late bird regisztráció – május 8-tól
42.000 Ft

Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDDEr8O0OAsU663k6OHTpF2QlCmDu6efQcvX24K8iednk3Dg/viewform

A regisztráció az előleg (20.000 Ft) befizetésével válik véglegessé, amire a regisztrációtól számított két héten belül van lehetőség. Lemondás esetén az előleget nincs mód visszatéríteni, viszont a regisztráció (az előleggel együtt) átruházható.