Kategória: Hírek »

Swinghearts Spring Weekend 2017

Sziasztok!

2017-ben is jelentkezünk a jól megszokott tavaszi workshop hétvégénkkel… jól megszokott, hogy jelentkezünk… most egy minden eddiginél jobb hétvégével!

A kezdetektől az volt a célunk, hogy a Swinghearts Spring Weekend a tanulásról és a jó társaságban eltöltött minőségi időről szóljon, verhetetlen ár-érték aránnyal. Visszajelzéseitek alapján azt gondoljuk, hogy az elmúlt évek tavaszi hétvégéi tartották ezeket a pontokat 🙂

Ebben az évben még többet kínálunk Nektek, a lelkes táncosoknak:
– a megszokott és közkedvelt magyar tanárok mellett nemzetközi tanárokkal is bővül a tanári gárda! Oroszország jelenleg legmenőbb és legeredményesebb tanárpárosa és az egyik (West Coast Swing-en kívüli táncokban is) legjobban képzett amerikai tanár látogat hozzánk! Az eddigi hétvégéink közül most tudtok a legtöbbet tanulni!
– a magyar tanárok az órákat két nyelven fogják tartani.
– lehetőséget biztosítunk arra, hogy ha angol nyelvismereted akadályozna az angol nyelvű szintezett órák követésében, akkor “magyar pass”-t válthass. Ezzel a magyar tanárok szintezett óráira ill. az all level órákra is bemehettek.
– szombat este egy kötelezettségektől mentes Jack&Jill versenyen összemérhetitek tudásotokat (strictly versenyt nem rendezünk, így a péntek este csak a buliról fog szólni!)
– péntektől vasárnapig tartó programok, 3 reggelig tartó buli!
– továbbá… de ez legyen meglepetés 😉

A 2017-es Swinghearts Spring Weekend tanári gárdája:
Semion Ovsiannikov és Maria Elizarova (Oroszország)
Chuck Brown (USA)
Friesz Levente és Kowalska Izabella
Pártos Attila és Pártos Andrea
…és talán…

Workshop-ok 3 szinten – tavasznak megfelelő liliom, nárcisz és tulipán szinteknek. Szintenként 5 órát kínálunk, ezen felül érdekes témákat felvonultató all level órákon is részt vehettek!
A szokásoknak megfelelően a West Coast Swing órákon felül egyéni órával is készülünk 🙂

Szintek:
LILIOM – Ismerősek számodra a West Coast Swing alapjai, következő célod alaptechnikád továbbfejlesztése, több figura és lépésvariáció megtanulása. Sokban támaszkodsz még a vezetéshez/követéshez, stylinghoz és zenetáncoláshoz kapott tanácsokra, magyarázatokra. Minimum 6-18 hónap aktív West Coast Swing tapasztalattal rendelkezel.
NÁRCISZ – Már magadénak tudod a West Coast Swing alapjait, széles figura- és lépéskombináció repertoárral táncolsz. Bármilyen tempójú zenére magabiztosan táncolsz. Következő célod, hogy megtaláld egyéni stílusodat és mélyítsd technikai tudásodat. Minimum 1,5-2 év aktív WCS tapasztalattal rendelkezel.
TULIPÁN – Tapasztalt West Coast Swing táncos vagy, nemzetközi tapasztatattal. Táncodat partneredhez tudod igazítani, bármilyen szinten is legyen. Következő célod, hogy finomítsd saját stílusod, a magas szintű technikák, styling és zenetáncolás miatt keresed a workshop-okon a tanulási lehetőségeket. Erre a szintre WSDC intermediate szinttől vagy audition alapján lehet bekerülni.

Belépők:
FULL PASS (mely feljogosít egy szint óráin és a 3 bulin való részvételre, valamint versenyen való részvételre)
Early bird: 19.000 Ft
Normal bird: 21.000 Ft
Sleeping bird: 23.000 Ft

ALL-IN PASS (mely feljogosít két (saját és egyel alacsonyabb) szint óráin és a 3 bulin való részvételre, valamint versenyen való részvételre)
Early bird: 24.000 Ft
Normal bird: 26.000 Ft
Sleeping bird: 28.000 Ft

MAGYAR PASS (mely feljogosít a magyar tanárok óráin (egy szinten), az all level órákon és a 3 bulin való részvételre, valamint versenyen való részvételre)
Early bird: 11.000 Ft
Normal bird: 13.000 Ft
Sleeping bird: 15.000 Ft

WSDC Advanced/AllStar táncosoknak ingyenes belépést biztosítunk mind az órákra, mind pedig a bulikra. Kedves Adv/AllStar-ok, kérünk titeket, hogy azért ti is töltsétek ki a regisztrációs form-ot 🙂

Bird határidők:
Early bird: 2016 december 20-ig, Normal bird: 2017 február 21-ig, Sleeping bird: az eseményig

Regisztrációd 10.000Ft előleg befizetésével válik véglegessé. A fennmaradó összeget rendezheted a helyszínen. Fizetési feltételekről bővebben írunk a regisztrációt visszaigazoló email-ben.

Már izgatott vagy?
Regisztrálj itt:
goo.gl/GgYlUH

Várunk Titeket szeretettel,
a Swinghearts team

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1023855677707994/

15310263_10154796909589310_755033668_n