Kategória: Tanárok »

Friesz Levente

friesz levi freeswingLassan egy évtizede táncolom a west coast swinget és minden egyes nappal jobban szeretem. Négy évig éltem Londonban, ahol volt szerencsém tanulni és együtt dolgozni olyan táncosokkal, mint Catriona Wiles, Paul Warden, Lee Easton, Fabienne Henshall, Steve és Kate Hall. Jelenleg Budapesten tartok heti négy nap, öt szinten wcs órákat, valamint erősítő edzéseket versenytáncosoknak. A hét minden napján edzem wcs, standard és latin táncokat. Az egyetlen dolog, ami felülmúlja a tánc iránti szeretetemet, az a tánc tanítása.

2015 februárban, négy év londoni kaland után visszaköltöztem Budapestre és nem sokkal később megalapítottam a Freeswinget. A Freeswing célja nem csak a West Coast Swing népszerűsítése, de összetartó közösségünk támogatása és a magyar West Coast Swing színvonalának emelése is.

A teljesen kezdőtől az extra haladó szintig tartunk tanfolyamokat, klub formában szabad gyakorlásokat és erősítést is. Heti akár több órára is járhatsz táncolni fix havi díjért cserébe, létszámtól és a nemek arányától függően. A lényeg: annyit táncolhass, amennyit csak bírsz! Ne szabjon határt se a pénztárcád, se az időpont, sem pedig az, hogy van-e párod.

Évente többször tartunk összevont bulikat és bemutatókat az Everydance tánciskolával. A bemutatókon mindenkinek van fellépési lehetősége és meg lehet nézni a többi csoportot kezdőktől a versenyzőkig West Coast Swing és Társastánc műfajokban.

Elérhetőségek:
E: info@freeswing.hu
T: 0630 720 0687
C: 1065. Hajós utca 25. SUPERGYM (1.emelet)
W: www.freeswing.hu
FB: Freeswing partydance (csoport)