Kategória: Szösszenetek »

A bulizás tízparancsolata

Ezt viccesnek találtam, hát lefordítottuk, az archaikus megjelenés Valit dícséri 🙂

Az eredetit itt találjátok: http://grapevine.dzouk.com/the-ten-commandments-of-social-dancing/

Itt pedig magyarul:

A bulizás tízparancsolata

  1. Használtassék dezodor és mosd meg vala az fogaid! Mindig! És kérdeztessenek meg az barátaid, hogy elég-e az dezodor és fogkrém, mely jelenleg használva vagyon!
  2. Ha barátod azon kérdést intéz irányodba, miszerint elég-e az dezodor és mentolos lehelletet előidéző cukorka, mit ő jelenleg használ vala, hazugságra ne vetemedj!
  3. Ne érintsd meg vala szándékosan a partnered fenekét, melleit, egyéb privát testrészeit az kezeiddel, különösképpen bármely testrészét a nyelveddel vagy a száddal az engedélye nélkül! Ha úgy döntesz vala, hogy ilyesmire vetemedsz, partnered faképnél hagyást vagy felpofozást foganatosíthat!
  4. Sose feledd vala, hogy az bedöntések nem feltétlen leendnek részei minden táncnak minden táncpartnerrel! Vetessék figyelembe, hogy az followernek meg kell tudnia tartani a saját súlyát, és az leadernek nem szabad vala ráerőltetni kényelmetlen vagy kellemetlen pozitúrákat a followerre annak akarata ellenére!
  5. Sose adj vala kéretlen tanácsot a buliban táncolás közepette, vagy kiközösítés leend osztályrészed!
  6. Értsed meg izibe, hogy a tánc egy utazás, nem pediglen egy verseny! Gyors tempó fennforgásánál még több figurát egy nagy táncos sohasenem- alkalmazand!
  7. Ne végezz vala emelést az parketten! Az partnered nem hajaz súlyzóra, és az parkett nem leend edzőterem.
  8. Respektáld vala a “Nem” szócskát és erre tett egyéb utalásokat! Fogadtassék el, hogy az partnered visszautasíthat vala egy táncot, egy mozdulatot, és az nyomulásodat is – és tenéked  kötelességed vala   az akaratodat rájuk nem erőltetni!
  9. Amit tenmagadnak kívánnál, kizárólagosan azt cselekedd másokkal! Minden táncost tisztelettel és méltósággal kezelj, vagy seggberúgás lészen osztályrészed!
  10. Táncolj vala az saját szinteden, vagy az partnered szintjén (amelyik alacsonyabb leend)! Ha bonyibb figcsiket kívánsz véghezvinni vala, indulj és tanuld meg azokat! Tedd mindezt vala egy profitól – ne az YouTube légyen a te forrásod!

10parancsolat

És ha már bulizás…

Felkérés-lekérés – hogy is van ez a West Coast Swingben?